Machiaj franțuzesc pas cu pas

Machiaj franțuzesc – ochi și buze.

Machiajul franțuzesc este caracterizat prin linii precise ale ochilor și buzelor. Aspectul clasic francez este egal cu tuș negru și buze roșii. În 2015 sezonul de primăvară / vară un pic de culori diferite, par a fi la modă. Când vine vorba de ochi, toate nuanțele de albastru umbră, în special cobaltic, va fi cel mai bun make-up soluție. Buzele, la rândul său, ar trebui să fie acoperite cu toate nuanțele de roșu, începând cu nuanțe vișiniu. Ceea ce este esențial, forma tușului trebuie să fie ascuțită și marcate în mod clar. Mai mult, tușul trebuie să fie suficient de lung pentru a sublinia genele, le face optic mai dens și scoate ochii din pleoape cădere. Când vine vorba de buze, dacă cineva dorește să realizeze efectul clasic francez make-up, atunci ei trebuie să-și amintească despre conturarea buzelor cu un contur de buze de umbra unui ruj a lui. Cu toate acestea, stilul ombre pare a fi destul de la modă în zilele noastre. Pentru a clarifica, stilul de buze Ombre este caracterizat prin aplicarea de culoare progresivă. Efectul este atins prin gradarea intensitatea culorii rujului prin aplicarea unor straturi mai groase și mai subțiri de ea.

Machiajul franțuzesc, pas cu pas.

Înainte de a lua o decizie în ceea ce privește performanța franceză make-up, este recomandabil să aibă grijă de pielea feței mai întâi. Exfolia tenul, aplicați o mască de față și apoi o cremă hidratantă. În cazul în care preparatul cosmetic devine complet absorbit, se aplică o lumină de make-up fundație, o cremă BB sau un corector. Amintiți-vă, franceză make-up este identificat prin naturalețe, simplitate și delicatețe. Cu alte cuvinte, cu fața conturată și obrajii roși nu joacă rolul principal în acest make-up stil. Cele mai importante sunt ochii si buzele. Ce este mai mult, make-up fundație sau orice alt produse cosmetice pe care le acoperă fața cu ar trebui să aibă umbra de potrivire cu tenul tău. La sfârșitul anului, pulberea feței. Amintiți-vă, nu se aplică în strat gros de pulbere, dar pur și simplu degresat fata cu ea, în special în partea de mijloc, așa-numita zona T, deoarece strălucește cel mai mult.

Se acoperă pleoapele cu farduri de pleoape nud. Acesta poate conține particule sau spumoase includ nuanțe de maro luminoase. Cu o ușoară nuanță mai închisă, marca cutelor ochilor. Atenție însă, în ceea ce privește cantitatea aplicată, și nu exagera cu contrastul dintre nuanțe. Evident că, la sfârșitul anului, rimel temeinic genele. Într-un caz, unele aglomerări sunt create sau genele devin lipite între ele, pieptene acestea cu un machiaj special de accesoriu. Nu uita de linia genelor! Linia de ar trebui să fie un pic mai larg în colțul exterior al ochiului și capul un pic mai sus.
Acum, puteți pat o bază în buze. Schiță acestea cu un contur de buze de umbra unui ruj si umple-l cu ruj. Sfat util, daca aplica cu o perie mica, culoarea va fi mai vii și ultimul singuratic. La final, acoperă buzele cu un luciu de buze incolor. Acest lucru va atenua machiajul intens al buzelor.

author

Nicoletta