Balsamul pentru gene FEG

no video

FEG este un balsam pentru gene care are o mulțime de proprietăți. Este recomandat pentru persoanele care au gene slabe, subțiri, scurte și rare. Mai mult, produsul poate fi, de asemenea, utilizat de către femei și bărbați în mod egal. În general, persoanele care au pierdut genele într-un rezultat de a lua medicamente special, sau din cauza unor boli grave, pot beneficia de tratamentul de înfrumusețare cu balsamul pentru gene FEG.

Mai mult, este balsam de gene FEG aici pentru a prelungi, consolida, hrăni și de a îngroșa genelor. Rezultatele notabile se obțin după două luni de utilizare. Pentru a face rezultatele dețin mult timp, este recomandabil să nu rupe tratamentul, deoarece aceasta poate duce la starea genelor care revine la starea de dinaintea tratamentului.

Balsamul pentru gene FEG se aplică pe pleoapa superioară cu ajutorul unei perii mici. În timp ce efectuează această mișcare, trebuie să fie atent să nu introducă aplicatorul în ochi. Durere, senzație de furnicături sau disconfortul general pot fi rezultatul a ochiului care vine în contact cu aplicatorul. bucată importantă de informații cu privire purtătorii de lentile de contact.

Înainte de aplicarea balsamului pentru gene FEG, trebuie să scoateți lentilele de contact, pus pe produsul și să aștepte 15 minute pentru a reintroduce contactele. Practic, cosmetic trebuie să fie pus pe pielea curată și uscată.

Produsul original include ingrediente de origine vegetală. Acestea sunt, printre altele, extract de castravete, extract de rodie, uleiuri semințe de dovleac, ceai verde și vitamina B12. În plus, nici nu irita nici nu provoacă reacții alergice. Din nefericire, falsurilor sale sunt disponibile pe scară largă, și, evident, utilizarea acestor poate provoca înțepături senzație și ochi roșeață. Ceea ce este mai mult, se poate confrunta cu un disconfort considerabil într-o formă de uscăciune și decolorarea pleoapelor și zona ochilor pielii. De menționat, în perioada mai lunga de aplicare produse contrafăcute, se poate dezvolta așa-numitele nisip în ochi senzație, ceea ce este cu siguranță sentiment neplăcut.

Prețul atât al produsului original, cât și al celor falsificate este comparabil.

Balsamul pentru gene FEG este închis într-o sticlă de culoare albă și argintiu pus într-o cutie de carton colorat. In interiorul cutiei, se poate găsi o broșură atașat cu următoarele informații sunt incluse: dozare, depozitare, precauție și ingrediente. Un singur pachet care conține 3 ml de cosmetice durează timp de cinci luni de terapie. În scopul de a preveni cosmetice de răsfăț, de exemplu, bacteriile de intrare, este interzis să se atingă aplicator, partea interioară a capacului și a gâtului sticlei.

Avantaje:
Aplicare ușoară
Pachet proiectat în mod interesant
Compoziție naturală
Dezavantaje:
Preț mare
Poți da de produse contrafăcute
Poate provoca iritații
Poate decolora pielea pleoapelor

author

Nicoletta