Balsamul pentru gene REALASH

brak video

Realash este un balsam de gene având ca scop îmbunătățirea aspectului și starea genelor. Este recomandat in special pentru femeile cu gene scurte sau rare, cât și pentru acele femei a căror stare de gene se deteriorează odată cu vârsta. Ce este mai mult, Realash genelor balsam funcționează bine cu oamenii care au pierdut genele lor, ca urmare a chimioterapiei supuse unei anchete. Acest produs întărește, hrănește și regenerează genele obosiți. Din nefericire, femeile care au gene de lumina va fi dezamăgire pentru că genelor condiționat nu face genele mai întunecate.

Mai mult, unele femei susțin că genele lor cresc mai lungi, cu toate acestea, nu este nici măcar creștere. Cu alte cuvinte, se întâmplă uneori că genele de pe pleoapa sunt mai apoi pe cealaltă pleoapa. Mai mult decât atât, se poate întâmpla, de asemenea, că volumul de câștiguri pleoapa, în timp, a doua rămâne neschimbată. După cum se poate observa, femeile se pot confrunta cu o problema având in vedere genele inegal cultivate. O altă problemă a menționa, unele femei observat pleoapele deshidratate chiar la primele zile de aplicare Realash. Practic, acest tip de problemă afectează în principal femeile care au pielea sensibilă.

Efectele tratamentului trebuie să fie produse după o lună de la aplicarea regulată a Realash. Punctul adesea trecute cu vederea, în cazul în care se întâmplă ca o uită să pună pe gene balsam de câteva ori în primele etape ale tratamentului, că persoana trebuie să fie pregătită să nu pentru a obține rezultatele planificate anterior pentru a câștiga. În plus, rezultatele finale sunt atinse chiar și după trei luni de utilizare sistematică, care este considerată ca perioadă destul de lungă de tratament.

Când vine vorba de Realash aplicație în sine, ar trebui să fie efectuată în modul următor.

În primul rând, este obligatorie pentru a curăța pielea pleoapelor de la Fardurile, un rimel si un machiaj fundație cu o loțiune eliminarea machiaj. Apoi, este recomandabil să se ia un prosop de hârtie și se scurge pleoapele din apă sau reziduurile de produse cosmetice de îngrijire. Ia-pensula atașat la gene balsam și trage o linie subțire pe baza genelor superioare și inferioare. Mai mult, produsul este rapid să fie absorbită. Într-un caz, se ajunge la ochi, poate provoca mâncărime și roșeață. Apoi, este recomandabil să fie rupă tratamentul și să aștepte până când iritații dispar sau consultați un medic.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Avantaje:
Aplicare ușoară
Influențează pozitiv genele
Îmbunătățește starea genelor numai dacă este aplicat în mod regulat
Dezavantaje:
Trebuie să aștepți mult timp pentru rezultate
Rezultate inegale
Preț mare
Poate provoca iritații
Ambalaj

author

Nicoletta