Balsamul pentru gene TALIKA LIPOCILS

no video

Talika Lipocils este un balsam pentru gene capabil de a face gene hidratate și ușor ondulate. Mai mult decât atât, îmbunătățirea stării generale a genelor poate fi observată, de asemenea. Mai mult, acest produs, ca unul în câteva, are o perie rimel cum ar fi în locul unui aplicator-creion de ochi cum ar fi. Din acest motiv, Talika Lipocils poate fi pus pe sprâncene prea. O singură sticluță de produs (10 ml) oferă un tratament de șase luni.

Primele rezultate ale tratamentului cu Talika Lipocils sunt produse într-o lună de aplicare de zi cu zi. Devin Eyelashes hidratate, mai sănătos, și bine. Peria a fost creată astfel încât să separe genele și să le onduleze un pic. Cu toate acestea, rezultatele nu dețin, atâta timp cât noi le-ar dori. Pentru a clarifica, acestea dispar după două luni de când se aplică ultima doza de Talika Lipocils.

După cum s-a menționat mai înainte, genelor balsamul trebuie să fie utilizat modul în care este aplicat un rimel. Înainte de a pune pe Talika Lipocils, un consumator trebuie să elimine make-up și să se usuce pielea pleoapelor. În continuare, peria trebuie să fie mutat de la baza genelor la sfaturi. menționând în valoare, produsul este incolor, prin urmare, este greu de observat cât de multe de coastă au fost aplicate pe gene.

Acest lucru poate fi perceput ca o problemă, deoarece folosirea excesivă a Talika Lipocils poate lipi genele împreună.

Balsamul pentru gene este compus din mai multe substanțe naturale. Acestea includ, de exemplu, glicerină, alatonină, acid hialuronic precum și a plantelor și extracte din plante. Toate substanțele să aibă grijă de ambele gene si pielea din jurul ochilor.

Avantaje:
Aplicator tip rimel
Ondulează, hidratează și netezește genele
Eficiență
Ingrediente naturale
Dezavantaje:
Incolor, imposibil să-ți dai seama câte straturi ai aplicat
Nu alungește genele
Poate lipi genele între ele
Rezultatele dispar repede

author

Nicoletta