Balsamul pentru gene LATISSE

no video

Latisse este recomandat pentru femeile care ar dori să aibă gene mai lungi, mai groase și mai puternice. Mai mult decât atât, pachetul nu este similar în aparență cu orice gene balsam regulat. Ce este mai mult, modul de aplicare diferă, de asemenea, de cea suntem obișnuiți.

Latisse are gene de extindere și proprietăți de îngroșare. Primele efecte ale tratamentului pot fi observate după trei săptămâni. În timpul aplicațiilor ulterioare, genele sunt furnizate cu substanțe active, al căror scop este de a stimula creșterea genelor și densitate. În mod regretabil, rezultatele aduse de tratament nu dețin mult timp, deoarece acestea uzură după câteva săptămâni de la aplicarea ultimei doza de Latisse.

Pachetul unic de magazine Latisse 3 ml de produs, care oferă patru luni de tratament.

Latisse trebuie să fie reaplicat în fiecare seară, până când se uita pentru rezultatele sunt vizibile. Pentru a acoperi baza genelor superioare, un consumator poate folosi perii, care sunt atașate la pachet. În cazul în care peria își îndeplinește sarcina, trebuie să fie aruncat. Pentru a distribui Lattise pe cealaltă pleoapă, se sugerează să folosească noua perie, clan. Practic, nu există nici un punct în aplicarea genelor balsamul pe pleoape inferioare. Mai mult decât atât, un consumator trebuie să fie suficient de precaut cu privire la aplicarea preparatului cosmetic, deoarece în cazul în care produsul ajunge la glob ocular, unele iritații pot urma (adică umflarea, lăcrimare roșeață).

Latisse conține substanțe puternice care lungesc și fac genele mai lungi. Din păcate, aceleași ingrediente pot provoca reacții alergice în special în rândul persoanelor care au ochi sensibili și pielea din jurul acestora. Din fericire, Latisse conține nici parfumuri, nici coloranți.

Avantaje:
Extinde genele
Dozare precisă
Aplicare rapidă
Fără arome
Aplicator ușor de mânuit
Dezavantaje:
Iritații
Eficiență scăzută
Achiziționarea de noi aplicatoare crește costul tratamentului
Rezultatele dispar când tratamentul este finalizat
Prețul mare

author

Nicoletta