Cum să aplici anticearcănul corect?

КАК СЕ ПОСТАВЯ КОРЕКТОРCare sunt regulile de bază de aplicare a anticearcănului?

Prima regulă, un corector lichid ar trebui să fie aplicat întotdeauna sub o bază de machiaj. Într-un astfel de mod, va fi mai ușor să murdăriți cosmetice și se amestecă cu fundație. Amintiți-vă, nu pune pe un strat gros de anticearcăn, deoarece acesta va fi vizibil, chiar și prin voi reuși să selectați o fundație și o pulbere corespunzătoare cu tonul pielii tale. Într-un caz, că corectorul își pierde puterea de camuflaj după câteva ore de purtare, nu se aplică nici un strat suplimentar al produsului. Mai bine, elimina make-up și efectuați din nou o nouă, în stare proaspătă. Fața de pulbere pentru a face corectorul deține mai mult. Glet cosmetic exact pe aceleași părți în cazul în care ați aplicat corectorul.

Anticearcăn adecvat – cum să alegi unul?

Dacă suferiți de cercuri întunecate în jurul ochilor, folosiți un corector la tub. Are consistență plastică, datorită căruia, este ușor de aplicat. Ce este mai mult, conține evidențierea particulelor, în scopul de a acoperi ridurile mai eficient. acoperitori compacte, la rândul lor, sunt cunoscute ca produse cosmetice universale. Acestea pot fi aplicate de un make-up perie, burete sau chiar un deget. Într-un astfel de set, vom găsi de obicei, mai multe nuanțe de cosmetice care pot fi amestecate și combinate în mod liber. Când vine vorba de bețe și schimburi, acestea sunt perfecte pentru acnee și decolorări mici de acoperire. Avantajul acestor produse sunt substanțe antibacteriene incluse.

Anticearcăn și nuanțe.

Culoarea bej a unui corector este cel mai universal. Ea camuflează toate imperfecțiunile, cum ar fi cercurile întunecate din jurul ochilor, decolorări și semne de acnee. Un corector galben ascunde vânătăi și roșeață. Cu ajutorul unui corector roz-umbrit, se poate acoperi semne de oboseală a pielii și face ca pielea arată proaspăt și radiant. Când vine vorba de un corector verde, acest lucru la rândul său, este capabil de a masca capilare sparte, acnee și toate imperfecțiunile de culoare roșie.

Cum să acoperi acneea, capilarele sparte și cercurile întunecate din jurul ochilor?

Să începem cu semne de acnee. Aduna o cantitate mică de un corector pe o perie subțire sau de a folosi un corector băț. Aplică cosmetic în jurul leziunii pielii si pat-l în întregime. Încercați să nu traverseze zona de acnee ocupă. Când vine vorba de capilare sparte, tratarea acestora cu un corector verde de consistență plastică. Se acoperă acestea separat, nu întindeți cosmeticul pe toată fața. În scopul de a ascunde liniile fine, folosiți un corector de o nuanță mai strălucitoare decât ton de tenul tău. Aplică-l deasupra unui rid și de pat în ea. Ce ar trebui făcut pentru a face buzele optic mai mari? Se acoperă buza superioară fie cu un galben sau un corector bej și apoi mânji.

Pentru a ascunde cercurile întunecate de sub ochi, folosiți lumina și acoperitori lichid. Cele mai eficiente vor fi cele de nuanța mai închisă decât tenul. Un cosmetice mai luminos se va accentua umflăturile, pielea obosita si ridurile. Nu se aplica corectorul numai sub ochi. Distribui, de asemenea, pe partea de sus a nasului și un pic pe obraji. Anticearcănul mai luminos trebuie aplicat sub arcadă. Datorită acestui fapt, evidențiați tenul și face ochii mai mari.

author

Nicoletta