Cum să ai grijă de unghii?

Ce să faci, dacă ai unghii care se rup ușor și fragile? O veste bună, este extrem de ușor să ai grijă de unghiile deteriorate. Este suficient să se aplice serurile corespunzătoare care să consolideze, și de a face unghiile hrănesc rezistente la daune mecanice, cum ar fi spargerea și divizarea precum cele chimice cauzate de lacurile de unghii sau unghii pentru îndepărtarea poloneză. În general vorbind, toate preparatele îmbogățite în proteine ​​și ceramide sunt cele mai bune pentru îngrijirea unghiilor. Nu uita de asemenea, despre pielița unghiilor. Pentru a putea avea grijă de acestea, aplicați creme hidratante si măști.

Astfel de produse cosmetice ar trebui să compună lanolină, vitamine și glicerină.

Atunci când în sfârșit iei decizia de a face un tratament pentru îngrijirea unghiilor, nu îți mai da unghiile cu ojă. Masează produsele de îngrijire a unghiilor în plăci, pielițe și mâini. Se aplică un strat gros de produse cosmetice și a pus pe mănuși speciale, care sunt vândute la drogherie. Se repetă această activitate, cel mai preferabil la culcare, timp de câteva zile. Destul de populare sunt, de asemenea, serurile care combină câteva caracteristici și includ o mulțime de vitamine și săruri minerale. Cu succes, acestea pot înlocui întăritori de unghii, acceleratori de uscare sau de unghii baze poloneze. Aceste produse sunt utilizate în special atunci când s-ar dori să picteze unghiile lor o culoare închisă. Lipsa unei baze de lac de unghii poate duce la rupere în afara plăcii de unghii.

Ce este mai mult, serurile de unghii consolida, hrănesc si regenera unghiile, previne aceste de a deveni gălbui, rupte sau despicate. Este de la sine înțeles, care să acopere unghiile cu un lac de unghii de zi cu zi, poate duce la o deteriorare semnificativă a stării lor. Este recomandabil să, o dată într-un timp, demisia din manichiura pentru a lăsa unghiile au o perioadă de odihnă. Aplicați creme hidratante, apoi măști de parafină sau serurile cheratină. De asemenea, compoziția lor ar consta din vitaminele A, C, E și F. În cazul în care nu posedă astfel de produse cosmetice la domiciliu, folosiți ulei de măsline sau ulei de macadamia.

Când vine vorba de unghii de îngrijire, se pare că dieta joacă, de asemenea, destul de o parte crucială. Consolidarea vitamine și săruri minerale, care contracarează rupere, uscarea și boli sunt, de exemplu, calciu, fier, magneziu, zinc, dioxid de siliciu și A, vitaminele B. Noi le putem găsi, printre altele, în fulgi de ovăz, caise, stafide, semințe de floarea soarelui, ridichi, gulii, țelină și coregon.

Ceea ce are influenta negativa asupra unghiile noastre? În principal, acestea sunt lipsa de vitamine, detergenți utilizați, fluctuațiile de temperatură, de igienă necorespunzătoare cum ar fi mâinile prea frecvente de spălare sau folosind pentru îndepărtarea oja care conțin acetonă. Ce este mai mult, de îngrijire necorespunzătoare într-o formă de roaderea unghiilor, tăierea unghiilor scurte sau tăiate cuticulele, radiația solară, împreună cu unghiile necorespunzătoare, de asemenea, se deteriorează performanța de extensie starea lor. Dacă observați orice depresiuni, caneluri sau pete pe farfurie, durerea unghiile sau umflături ale pielii zona unghiilor, trebuie să vă opriți imediat pictura unghiile și se va consulta un medic. Aceleași reguli se aplică persoanelor care suferă de infecții fungice, stărilor alergice, paronichia sau alte boli dermatologice.

author

Nicoletta